Tipwin oddsbonus upp till 1000 kr

Vi listar alla spelbolag med BankID. Här hittar du alla bettingsidor med svensk spellicens.

Tipwin oddsbonus upp till 1000 kr

september 21, 2020 Oddsbonus 0

Helgen bjöd på några riktigt bra matcher. Lördagens match i Premier League mellan Manchester United – Crystal Palace vanns lite oväntat av Crystal Palace. Igår söndag var det dags för Liverpool att sätta Chelsea på plats och det lyckades de ju med. 3 friska poäng att ta med sig vidare under säsongen. Vill man spela på veckans matcher så kan vi tipsa om spelbolaget Tipwin. Tipwin oddsbonus ger just nu nya kunder upp till 1000 kr extra att spela med på sport.

Hämta oddsbonusen hos Tipwin.

Tipwin oddsbonus

Tipwin oddsbonus till nya kunder

De flesta spelbolagen i Sverige idag ger nya kunder 100 kr i oddsbonus. Det är ju inte fy skam med för er som vill ha lite mera så kan vi tipsa om spelbolaget Tipwin. De har just nu en av marknadens generösare välkomsterbjudanden på odds och ger nya kunder upp till 1000 kr extra att spela med. Det är inte helt fel att få 100% oddsbonus upp till 1000 kr. Gör en första insättning på 1000 kr och spela med 2000 kr. Det kallar vi välkomnande!

Till Tipwin

Bonusens omsättningskrav

Givetvis så kommer Tipwins oddsbonus med omsättningskrav. Det gäller att omsätta bonus samt insättning 5 gånger till ett minsta odds på 1.80. Det får man ändå säga är rimliga krav på en relativt hög bonus.

Spelbolag med 100 kr i oddsbonus

Vill man göra en lite mindre insättning och ändå få en bonus så är det som sagt många spelbolag som erbjuder nya kunder 100 kr i oddsbonus. 5 spelbolag som har valt att ha 100 kr i oddsbonus är NordicBet, Hajper, Snabbare, 888Sport och CampoBet. Dessa är alla 5 riktigt bra val att spela hos. De har givetvis Svensk spellicens vilket gör att man spelar skattefritt, tryggt och säkert.

18+ för att spela. Spela ansvarsfullt och regler och villkor tillämpas. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.